Advisory Board COMA

L’Advisory Board de la nostra firma pretén actuar com a òrgan consultiu, de suport i orientació al desenvolupament estratègic dels projectes de consultoria en innovació pública i social que duem a terme, amb l’objectiu de garantir el màxim rigor i qualitat que represa el nostre segell.

Anna Tarrach Colls és economista especialitzada en sector públic i Màster en Direcció i Gestió Pública per ESADE.

Anna Tarrach

Actualment, és Directora General de Pressupostos de la Generalitat de Catalunya, professora associada de Ciència Política de la Universitat de Barcelona –docent al Màster en Gestió Pública Avançada i al Màster d’Anàlisi Política i Assessorament Institucional sobre avaluació de polítiques públiques–, i col·laboradora acadèmica a l’Executive Master in Public Administration (EMPA) i de l’Institut de Governança i Direcció Pública d’ESADE.

Ha estat cap d’Àrea d’Avaluació Econòmica de la Generalitat de Catalunya, cap d’Àrea de Projectes Estratègics del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, directora de l’Oficina de Management i Pressupost Executiu de l’Ajuntament de Barcelona, consultora per al sector públic, cap del Gabinet de Programació i Avaluació pressupostària i cap del Gabinet Tècnic del Departament d’Universitats i Recerca de la Generalitat de Catalunya, entre d’altres càrrecs exercits al Servei d’Estudis del Departament d’Economia de la mateixa institució.

 

Marc Balaguer Puig és economista i doctor en filosofia –amb un PhD en Política Pública i Innovació Social, IGOP–Universitat Autònoma de Barcelona–, i Master in Public and Social Policy por la Universitat Pompeu Fabra i The Johns Hopkins University.

imgres-1Actualment, és Director Executiu d’IVÀLUA (Catalan Institute of Public Policy Evaluation), professor de la Universitat de Barcelona, col·laborador del programa El Cercle Virutós, de la Xarxa Televisió, i ha dirigit el documental Por qué?! Una crisis endémica.

Ha estat professor associat de la Universitat Internacional de Catalunya i de la Universitat Pompeu Fabra, Chief Advisor del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, director de l’Oficina Tècnica del Departament d’Economia i Finances de la Generalitat de Catalunya, Managing Director del Pacte Industrial de la Regió Metropolitana de Barcelona, director de Programes de Cooperació Externa de Barcelona Activa, i visiting fellow al Departament de Sociologia de la Harvard University.

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>