Des del mes d’octubre d’enguany, COMA forma part de la International Campaign for the Youth Employment Decade com a empresa adherida. Aquesta iniciativa, de cooperació públic-privada i amb origen a la societat civil, té l’objectiu de generar un moviment internacional de reflexió, pensament, debat i acció que aporti idees, continguts i solucions consensuades a la situació de desocupació o ocupació no decent en què viuen centenars de milions de joves en centenars de llocs del món.

L’objectiu final de d’aquesta Campanya és que l’Assemblea General de les Nacions Unides declari 2016-2025 Dècada de l’Ocupació Juvenil com a oportunitat i motor de transformació econòmica i social de les organitzacions i països, així com una eina per desplegar i aconseguir l’objectiu número 8 dels Objectius de Desenvolupament Sostenible “Promoure el creixement econòmic sostingut, inclusiu i sostenible, l’ocupació plena i productiva i el treball decent per a tothom”.

Pegaus-Web

Si vols conèixer més sobre aquesta iniciativa o formar-ne part, pots visitar la seva pàgina oficial.

 

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Google+0Buffer this pageEmail this to someone
Etiquetat: , ,

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navegació entrades