Des de COMA, seguim apostant pel disseny i la implementació de noves fórmules d’innovació social més ajustades a la realitat de cada territori, de cada col·lectiu i de cada persona.

Amb l’afany de formular les millors preguntes per trobar les millors respostes possibles, ComaLabs! pren impuls com a una iniciativa pionera al nostre país que té l’objectiu de possibilitat que les persones en situació de desocupació refacin els seus vincles amb el món laboral.

Aquesta iniciativa d’actuació conjunta es basa en tècniques innovadores de valor afegit –Design Thinking, Living Lab, Consultative Coaching– i respon a la cerca de solucions viables que donin resposta efectiva al context actual de baixa ocupabilitat i alta desocupació.

La suma multiplica. I des d’aquesta ferma convicció, creiem que el treball col·laboratiu de l’administració, els agents econòmics, el món de l’empresa, el tercer sector i les persones desocupades obre nous espais i noves formes cocreatives de fer front a reptes socials com aquest.

Amb ComaLabs! possibilitem que la persona desocupada es transformi en un actor actiu de tot el procés –situant-se al bell mig del mateix–, passi a construir-se un itinerari amb l’acompanyament del quart sector per tal de refer el seu vincle laboral, i obri el ventall de possibilitats de sortida a una situació bloquejada, bo i millorant les seves capacitats per a la cerca de noves àrees d’oportunitat.

Partint d’un estudi preliminar dels col·lectius desocupats, el nostre model metodològic d’actuació es constitueix en tres fases diferenciades –exploració, ideació i implementació– i permet abordar el repte social de la desocupació d’una forma més oberta, creativa, tangible i consensuada.

006bis003bis007bis003bis001

El context de perllongament de la situació d’atur de llarga durada es va accentuant fins a convertir-se en un problema de primer ordre amb conseqüències socials i personals que dificulten la inserció laboral futura, atès que no només malmet l’autoestima sinó que també debilita les competències ja adquirides i el consegüent desapoderament de les persones que el pateixen. I és per això que esdevenen cabdals noves formes de pensar, noves formes de fer que responguin a tot això d’una forma veritablement efectiva.

Perquè ha arribat el moment de deturar-se per repensar-nos, prendre impuls i continuar. I nosaltres hi volem ser.

foto 005 042 022

Si vols formar part d’aquesta iniciativa o saber-ne més, no et deturis aquí, contacta’ns a info@wearecoma.com o truca’ns al 933 943 352 perquè t’expliquem més detalladament què significa ComaLabs!, com contractar-la i quins resultats està obtenint ja al territori.

 

PrintComaLabs

Share on Facebook0Tweet about this on Twitter0Share on LinkedIn0Share on Google+0Buffer this pageEmail this to someone
Etiquetat: , , , , ,

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Navegació entrades