Som Coma,
Una pausa necessària,

Perquè abans que segueixis endavant cal parar un instant per reflexionar, explorar i descobrir què pots fer per innovar.

Som una firma independent al servei de les persones, les institucions i la societat que ofereix anàlisi, estratègia i acompanyament per potenciar el talent i el lideratge.

Tenim l’experiència i la nostra pròpia forma de conèixer, d’actuar i de ser per trobar solucions conscients i responsables.

Amb Coma no et detures, camines,

Introducció
,

rincipis, Principi,

Coma neix de la inquietud de Carles Adamuz, politòleg, coach i expert en narrativa estratègica per a la innovació i el lideratge.

El seu afany emprenedor l’ha dut
a desenvolupar una trajectòria professional amb un marcat accent transdisciplinar, on ha combinat
la consultoria estratègica en innovació social i l’assessorament polític en lideratges amb la direcció acadèmica,
la docència i la recerca universitària,

Veure perfil a LinkedIn
,

apacitats, capacitat,

A Coma estem preparats per treballar
la innovació i el lideratge en quatre grans àmbits:

 • - Personal
 • - Social
 • - Polític
 • - Organitzacional,
,

alors,
valor

A Coma configurem el millor equip de professionals, adaptant-nos a les demandes específiques dels nostres clients, amb qui treballem conjuntament en un procés cocreatiu basat en una mentalitat optimista que reforça la voluntat innovadora.

Aportem capacitat analítica i rigor tècnic des d’una visió integral orientada a la presa de decisions estratègiques, anticipant-nos a les circumstàncies i les problemàtiques que puguin sorgir.

Partim d’idees que treballem amb una metodologia pròpia, des de la resiliència, l’adaptació, l’anticipació
i la transformació, per obtenir resultats tangibles.

Proposem solucions integrals per a realitats complexes, amb capacitat per transformar-les.

Volem generar valor a través dels valors,

Nus

De persones,
per a persones,

Hi ha moments en què necessites fer un canvi significatiu en algun àmbit de la teva vida.

Iniciar un procés d’innovació personal pot ajudar-te a fer-hi front d’una forma efectiva.

A Coma t’acompanyem en un procés que t’ajudarà a definir i mesurar els teus objectius; a explorar, ordenar i descriure la situació en la que et trobes; a establir un pla d’acció i millora amb el que puguis comprometre’t per assolir els reptes que et planteges.

A partir de la nostra metodologia, basada en la narrativa estratègica i el coaching narratiu, et proporcionem eines, suport i estructura per a un millor autoconeixement, creixement i millora que et permetran crear condicions per al canvi sostenible, el desenvolupament del talent i l’autolideratge.

Des d’un model d’intervenció avançat generem una pausa per als nostres clients que es converteix en un instrument estratègic perquè adoptin una mentalitat innovadora, vegin tot allò que poden arribar a ser, assoleixin de forma efectiva, conscient i responsable els seus objectius, i n’obtinguin millors resultats,

 • - Lideratge per valors i gestió del canvi.
 • - Autoconeixement, autoestima i autoconfiança.
 • - Resolució de conflictes i problemes.
 • - Regulació de competències emocionals.
 • - Desenvolupament d’habilitats socials.

Associats,
societats,

La innovació social és una eina essencial per a la gestió estratègica del canvi en societats complexes.

A Coma volem contribuir a la transformació dels organismes públics en actors orientats a la ciutadania a través de l’acompanyament en la consecució d’unes polítiques públiques i socials innovadores, amb capacitat de detectar i satisfer les necessitats socials en favor de la cohesió i el bé comú.

Oferim serveis de consultoria estratègica en innovació social adreçats a Administracions Públiques, Fundacions, Associacions i ONG’s, Centres de Formació, Partits Polítics, Centres d’Investigació Política i Think Tanks, Mitjans de Comunicació o Col·legis i Associacions Professionals.

Treballem l’anàlisi, la planificació i l’avaluació d’estratègies d’intervenció social en els àmbits del desenvolupament econòmic local, la governança participativa, la inclusió social, l’acomodació del pluralisme cultural o la diversitat de gènere,

 • - Assessorament polític i tècnic en la gestió
  de processos, projectes i programes.
 • - Disseny de plans i polítiques públiques i socials.
 • - Diagnosis socials orientades a la presa
  de decisions estratègiques.
 • - Mapping de seguiment i avaluació de plans
  i polítiques.
 • - Design Thinking.
 • - Consultative coaching.

Polítiques, polítics,

Els lideratges publicopolítics d’avui, perquè siguin ètics i eficaços, necessiten de professionals que els ajudin a pensar i imaginar l’art de l’impossible, per després ser capaços de poder inspirar allò què és possible.

A Coma generem un espai confidencial de diàleg i reflexió que et permetrà avaluar millor les alternatives d’acció i prendre decisions coherents amb la teva forma de pensar, de sentir i amb el teu projecte personal i polític.
A través d’aquest diàleg, prendràs consciència dels teus actes, els dominaràs i influiràs positivament, amb plena coherència, en el teu entorn professional i personal.

La nostra tasca va dirigida a professionals de la política, de l’alta direcció pública i representants d’organitzacions que desenvolupen la seva activitat vinculada al sector públic.

Et convidem a fer una pausa en les tasques que t’ocupen i a iniciar un procés tranquil d’indagació interior per aprofundir més enllà de la superfície agitada de la teva vida quotidiana. Així aconseguiràs donar un sentit nou i transcendent a la teva tasca i la teva vida.

T’acompanyarem en el teu lideratge no només per transformar la societat, sinó també per treballar explícitament les pròpies condicions interiors des de les que actues, allò que et mou, et motiva i dóna sentit al que fas,

 • - Alineació del projecte polític i personal.
 • - Gestió de processos de career transition i prospectiva professional.
 • - Identificació i millora de les capacitats d’interiorització, representació i comunicació
  del discurs polític.
 • - Potenciament de les habilitats directives i competències del lideratge estratègic per valors.
 • - Expansió dels marcs mentals d’acció per al mapeig de l’entorn, la generació
  d’alternatives i la resolució estratègica de problemes.
 • - Desenvolupament i regulació de la intel·ligència emocional, social i existencial.
 • - Gestió de la influència.
 • - Estratègies de comunicació política.

Organitzacions, organització,

 • - Creació d’un storytelling corporatiu.
 • - Anàlisi de la dimensió humana de l’organització.
 • - Coaching directiu i lideratge organitzacional.
 • - Conceptualització de processos per a la millora en la gestió de la comunicació interna.
 • - Talent Management.

A Coma volem contribuir a crear organitzacions emocionalment intel·ligents potenciant el seu actiu més important:
el capital humà.

Creiem que els pilars d’un creixement econòmic eficient i sostenible són la responsabilitat personal, el lideratge basat en els valors i el desenvolupament d’una cultura organitzacional humana.
És fonamental comptar amb persones que tinguin la capacitat d’exercir un estil de lideratge diferent i que ajudin a la consolidació dels processos d’innovació.

Per aconseguir-ho, acompanyem les organitzacions en el seu procés d’aprenentatge, formació i desenvolupament proposant un nou model de lideratge basat en la corresponsabilitat i la coherència amb els valors de l’empresa, en les seves tres dimensions: personal, relacional i cultural,

Formació,
transformació,

L’expertise i el prestigi de Coma també ens ha obert les portes a la formació de professionals en diferents àmbits i institucions.

Creiem que la formació és una aposta segura en un entorn de canvi, i el nostre enfocament innovador i eminentment pràctic ha demostrat tenir efectes molt positius.

Acompanyem professionals i institucions en processos d’aprenentatge i desenvolupament del talent a través de programes in-company d’alt nivell dissenyats a mida en un procés de cocreació.

En aquest procés identifiquem i tractem els factors estratègics essencials i dissenyem un programa que ofereix les eines necessàries per assolir l’avantatge competitiu que el professional o l’organització està cercant.

La formació in-company es presenta com un recurs imprescindible per contribuir a la consecució d’objectius, trobar solucions corporatives i col·laborar en la planificació i execució d’accions orientades al seu desenvolupament,

 • - Programes en innovació i lideratge.
 • - Programes In-Company Training.
 • - Direcció acadèmica i docència en programes
  universitaris de tercer cicle.
 • - Seminaris, conferències i experience talks.
Desenllaç
,

Fi, afinar,

Realment, les històries que passen per les nostres mans no acaben mai. Sempre hi ha lloc per a la millora, aquest és el nostre fi: treure el millor de cada persona, de cada situació, de cada lloc.

Per això mai no hi ha un punt final, sinó una altra coma.

Una breu pausa per prendre aire i continuar,

Gràcies a la nostra particular metodologia i a la nostra experiència, desenes de persones, institucions, organitzacions i empreses han aconseguit assolir un major grau d’innovació en aspectes professionals i personals.

Algunes d’elles són:

Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona, Departament de Cultura, Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, Secretaria de Joventut, Agència Catalana de Joventut, Generalitat de Catalunya, Ministerio de Cultura, Instituto de la Mujer, Instituto Latinoamericano y del Caribe de Planificación Económica y Social (ILPES, Chile), Economic Commision for Latin America and the Caribbean (ECLAC–CEPAL), United Nations, AECID (Colombia, Uruguay, Bolivia), Ministerio de Asuntos Exteriores y Cooperación (Gobierno de España), MRI Palo Alto (California), Instituto Igualdad (Chile), Grupo Capsis (Chile), Ajuntament de Sant Cugat del Vallès, Ajuntament de Girona, Ajuntament de Rubí, Ajuntament d’Igualada, Ajuntament de Badia del Vallès, Ajuntament de Barberà del Vallès, Ajuntament de Valls, Ajuntament de Lloret de Mar, Ajuntament de Vallirana, Ajuntament de Vilanova i la Geltrú, Ajuntament de Bot, Ajuntament de Corbera d’Ebre, Ajuntament de la Fatarella, Ajuntament de Batea, Ajuntament de Gandesa, Consell Comarcal de la Terra Alta, Consell Comarcal del Montsià, Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre, Consell Comarcal de la Segarra, Consell Comarcal del Ripollès, Fundació Jaume Bofill, Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, Institut d’Educació Contínua, Universitat Pompeu Fabra, Universitat de Barcelona, Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat Rovira i Virgili, Universidad Católica (Chile), Caixa Balears, AELC, Ateneu Barcelonès, Casa de Letras (Argentina), Acadèmia de les Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears, Gestmusic Endemol, Omnicom Media Group, DDB , Think small, LP Transformative Communication, Institut Gomà, Escola de Coaching Teleològic, Sionauta, Zigurat, RAC1, RKB.

Si desitges que t’ajudem a innovar, millorar i agafar impuls, no t’aturis aquí.

Contacta’ns,

T 933 684 317 | 616 698 895
info@wearecoma.com

Rbla. Catalunya, 53 Àtic
08007 Barcelona

Còrsega, 269 Pral. 4a
08008 Barcelona